Во Собранието денеска продолженија на четири седници

Во рамки на денешните пленарни седници Собранието…

Владата денеска напладне ќе ја одржи редовната…

Владата денеска напладне ќе ја одржи редовната…

(Видео) Западни дипломати ја напуштија конференцијата на…

Претставници на западните земји ја напуштија конференцијата…

Седница на Владата во 11 часот: Ќе…

Владата на Република Македонија, денеска, 24.02.2022 година…

Поднесено барање за свикување седница на Комисијата…

Од ВМРО-ДПМНЕ известуваат дека пратеничката група поднела…

Ќе се одлучи за судбината на тутунарите:…

Собранието денеска треба да ја продолжи 62-та…

Седница на Уставниот суд денес: Ќе се…

Четири иницијативи за утврдување на уставноста се…

Како ќе се спречува перењето на пари,…

Владата ги соопшти одлуките донесени на десеттата…

Кои точки ќе се разгледуваат на денешната…

Владата на Република Северна Македонија денеска, 1.2.2022…

Денес ќе се одржи нова седница на…

Владата на Република Македонија денеска ќе ја…