Петровска: Ќе следува тужба за клевета доколку…

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска до пратеникот Драган Ковачки упати…

Македонија тајно обучувала украински војници во АРМ?!

Македонија е втората балканска држава, после Романија,…

Петровска: Не гледам зошто Лавров би дошол…

Министерката Славјанка Петровска на одговор на новинарско…

Бидете спокојни: Нема опасност по безбедноста на…

Министерката за одбрана, Славјанка Петровска изјави дека…

Украина бара нова воена помош од Македонија

Пред неколку недели е доставен новиот список…

Петровска: Нема опасност од прелевање на вооружен…

Што се однесува до забелешките на кој…

Петровска: Не постои реална закана за безбедноста…

Не постои реална закана по безбедноста во …

Петровска го посрамоти Ковачки: Јавното обвинителство веќе…

На денешната седница за пратенички прашања во…

Ковачевски: Жените се поквалитетни министри од мажите,…

Премиерот Димитар Ковачевски рече дека жените можат…

Тегарев: Со Македонија градиме капацитети со кои…

Заедно го градиме капацитетот за обезбедување на…