Државата Флорида со смртна казна за педофилијата

Законот за смртна казна во Државата Флорида…

Да беше во Македонија ќе го уанпредеа:…

Поранешниот кинески министер за правда Фу Женгхуа…

Пушилин не исклучува досудување на смртна казна…

За следната група странски платеници фатени во…

Спроведена смртна казна: Егзекутиран Јапонецот што усмрти…

Во Јапонија е егзекутиран Тамохиро Като, кој…

До крај на јули Судот во ДНР…

Судот на ДПР може да одлучи по…

БОМБА од Доњецк: Британските платеници осудени на…

Врховниот суд на Народна Република Доњецк осуди…

Министерот им ја сруши надежта: Азовците од…

Министерството за правда на ДНР информира дека…

Британските платеници во Украина се соочуваат со…

Британските платеници во Украина се соочуваат со…

Лукашенко му објави војна на тероризмот: Воведува…

Белорусија во својот кривичен закон воведе и…

Cмpтна kaзна за жена од Пакистан бидејќи…

Една жена во Пакистан е осудена на…