Богоев: Високи резултати во приходите на Царината,…

Директорот на Царинската управа, Стефан Богоев, на…

Богоев: Одиме со коалиција која се залага…

„Ако анализирате подлабински тимот на Таравари и…

Богоев: Дигитализација за намалување на корупцијата во…

Директорот на царина, Стефан Богоев во неделното…

Богоев со генералниот директор на корејската царина:…

„Системот за управување со ризици и податочен…

Богоев: СДСМ е најсилна кога е најтешко

За еден ден се собрани над 22.000…

Богоев: Од денес камионите со стока од Србија…

Од денескамакедонските компании кои увезуваат, извезуваат или транзитираат…

Приходите по основ на царина пораснале за…

Приходите по основ на царина пораснале за…

Царинската управа го зголемила бројот на поднесени…

Кривичните пријави во 2023 година се зголемени…

Богоев најави нови проекти во Царинската управа…

Приходите од данок на моторни возила бележат…

Богоев: Далеку од реалноста е да се…

Се формира еден европски блок, којшто споделува…