Такер Карлсон: Бев предупреден дека би можел…

Американскиот новинар Такер Карлсон изјави дека бил…

Карлсон: Оние што мислат дека Русија го…

Американскиот новинар Такер Карлсон изјави дека оние…

Путин: Такер Карлсон е „опасна личност“

Владимир Путин изјави дека немал можност да…

Карлсон: Путин попрво би започнал нуклеарна војна…

Американскиот новинар Такер Карлсон, кој го интервјуираше…

(Видео) Интервју на Такер Карлсон со Владимир…

Проследете го интервјуто на Такер Карлсон со…

Такер Карлсон објави фотографија од интервјуто со…

Американскиот новинар Такер Карлсон ја објави првата…

Интервју на Такер Карлсон со Путин точно…

Американскиот новинар Такер Карлсон ја напушти Русија…

(Видео) БОМБА: Такер Карлсон потврди дека ќе…

Американскиот новинар Такер Карлсон изјави дека наскоро…

Таткото на американскиот новинар затворен во Украина…

Гонзало Лира Сениор тврди дека Вашингтон бил…