СДСМ: Џафери е добро решение за технички…

Сметаме дека Талат Џафери е соодветно и…

Таравари: Ќе го поддржиме Џафери за премиер

Ова е договор меѓу ДУИ и СДСМ…

Талат Џафери официјално е кандидат за технички…

Талат Џафери е предлогот на Али Ахмети…

ДУИ ОДЛУЧИ! Талат Џафери нов премиер на…

Централното претседателство на Демократската унија за интеграција…

Џафери: Крмов ќе ја плати направената штета

Граѓаните нема да ги плаќаат искршените комјутери,…

За Бугарија нема алтернатива на членството на…

За Бугарија нема алтернатива на членството на…

Претседателот на Народното собрание на Бугарија во…

Претседателот на Народното собрание на Република Бугарија,…

Џафери: Идната година ќе имаме премиер Албанец

Претседателот на Собранието на Македонија, Талат Џафери…

Џафери: Премиер Албанец ќе има и ќе…

Премиер Албанец ќе има и ќе се…

Џафери: Седницата за уставните измени стои отворена…

Седницата за уставните измени стои отворена за…