Тик-Ток ќе престане да дистрибуира содржини во…

Кинеската социјална мрежа TikTok објави дека ќе…

Фејсбук сака да го пропадне ТикТок: Воведува…

Фејсбук ја воведе својата функција за создавање…

(Видео) Маж ги малтретираше магарињата во скопската…

Дали со вознемирување и малтретирање на животни…

Ќе се плаќа за гледање видеа на…

Од ТикТок потврдија дека ја тестираат услугата…