Поразително: 47,8% од студентите на УКИМ биле…

47,8 проценти од студентите на УКИМ одговориле…

Синдикатот на УКИМ бара за 4 години…

Синдикатот на Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“…

УКИМ пред штрајк: Дури и косовските професори…

Под просекот на државното ниво е платата…

Државен просветен инспекторат: УКИМ не смее да…

Државниот просветен инспекторат му наложи на Универзитетот…

Факултети од УКИМ барале студенти да потпишат…

Државниот просветен инспекторат денеска не соопшти дали…

Таму ни е местото, на дното: Како…

Според последните податоци најдобриот македонски Универзитет "Свети…

Синдикатот на УКИМ го откажа протестот

Сојузот на синдикати на Универзитетот „Св. Кирил…

„Ден за кариерен развој“ на УКИМ

На платото на Универзитетот „Св. Кирил и…

Универзитетските професори со предупредувачки протест: Ако не…

Сојузот на синдикати на универзитетот „Свети Кирил…

Професорите на УКИМ ќе штрајкуваат ако не…

Професорите од скопскиот Универзитет „Кирил и Методи“…