МД „Илинден”: Честитки до студентите по македонски…

Македонското друштво "Илинден"-Тирана упатува честитки до првата…

Професори од УКИМ ја пријавија во ДКСК…

Професори од УКИМ ја пријавија во ДКСК…

Македонско друштво „Илинден“-Тирана: УКИМ да не ги…

Од формирањето на нашето Друштво во 2009…

Професори поднесоа пријава против ректорката Ангелова до…

Сомневање за злоупотреба на службената положба и…

Започнаа уписите на УКИМ: 10 473 слободни…

На 23-те факултети во состав на Универзитетот…

Годинава има над 10.000 слободни места на…

За запишување студенти во прва година во…

Ретки се државниците кои ја разбираат и…

Синдикатот на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“…

(Видео) Ковачевски за Инфомакс: Падот на УКИМ…

Бидејќи Министерството за образование не најде време…

Немало дно: УКИМ падна за 41 место…

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје…

Синдикатот на УКИМ ќе преговара со Џафери…

 Во Ректоратот на Универзитетот „Св. Кирил и…