Бугарија драстично ја намалува финансиската помош за…

Бугарија ја намалува помошта за Украинците кои…

Бугарија бара “каде да ги насели” скоро…

Во Бугарија моментално престојуваат 59.085 украински државјани.…

Стотици украински бегалци се подготвуваат да ја…

Министерката за внатрешни работи на Обединетото Кралство,…

ОН соопшти: 5.1 милион Украинци ја напуштиле…

Високиот комесаријат за бегалци на ОН соопшти…

Толку од хуманоста, Бугарија “ги шутна” украинските…

Софија: По 31 мај бегалците од Украина…

Ве сакаме ама не кај нас: Во…

САД уапсија над 5.000 украински мигранти во…

Ги оставаат на цедило? Британија ги регистрира…

Обединетото Кралство ги регистрира Украинците како бездомници:…

(Видео) Потресно сведоштво на украиски бегалци: Азовците…

На социјалните мрежи се појави уште едно…

Бонбона бизнис да беа во Македонија: Британија…

Секој Британец кој ќе им понуди покрив…

Кавга во ЕУ: Макрон ја обвини Велика…

Францускиот претседател, Емануел Макрон, ја критикуваше владата…