Нема здравствена нега за украинските бегалци во…

Војната во Украина од 24 февруари ја предизвика најтешката…

Полскиот МНР се жалел во ЕУ: Некој…

Полскиот министер за надворешни работи се пожали…

Петков: Бугарија веќе не може да поддржува…

„Бугарската држава не може да продолжи да…

Украинските бегалци одбиваат да се преселат од…

Украинските бегалци одбиваат да се преселат од…

(Видео) Хорор: Украинските бегалци во Бугарија се…

Украинските бегалци во Бугарија се исфрлаат од…

Бугарска солидарност: Украинските бегалци ќе мора да…

Десетици илјади украински бегалци кои се во…

Бугарија драстично ја намалува финансиската помош за…

Бугарија ја намалува помошта за Украинците кои…

Бугарија бара “каде да ги насели” скоро…

Во Бугарија моментално престојуваат 59.085 украински државјани.…

Стотици украински бегалци се подготвуваат да ја…

Министерката за внатрешни работи на Обединетото Кралство,…

ОН соопшти: 5.1 милион Украинци ја напуштиле…

Високиот комесаријат за бегалци на ОН соопшти…