Крадец бегал и се скрил во училиште…

Паника кај родители и ученици предизвикал крадец…

Родителите ја бојкотираа наставата: НЕ САКАМЕ децата…

Родителите на учениците од ООУ „Тодор Јанев“…

СТРАШНО: Ученици од Хрватска фотографирани како користат…

За време на неодамнешната посета на Вуковар,…

Тетовските основци се дрогираат и проституираат, да…

Во тетовските училишта се продава  и консумира…

Дојдете утре пред училиште, ќе ви покажам…

Ученик од Основното училиште „Солина“ во Тузла…

Владата и МОН одлучија: Учениците годинава ќе…

Во учебната 2023/2024 основците и средношколците ќе…

(Видео) Траги-комедија: Ученици од Кавадарци го туркаат…

Незадоволни родители на ученици од СОУ „Гимназија…

Поразително: Опаѓа бројот на основци и средношколци…

На крајот на учебната 2021/2022 година, бројот…

Уапсен професор во средно училиште: Им се…

Професор во средно училиште во американската сојузна…

Лудило: Ученици во три училишта правеле список…

Како што потврди МВР за порталот Н1,…