Утрово по две години се вратија учениците…

По две години учениците се вратија во…

Скрининг во училиштата: Ќе се тестираат децата…

Министерот за здравство Беким Сали рече дека…

Учениците и студентите со попреченост добиваат адаптиран…

Од Град Скопје соопштуваат дека е обезбеден…

Децата повеќе се зapазувале дома, затоа наставата…

Учениците повеќе се заразуваат дома, отколку на…

Во едно утро откриени 14.000 позитивни ученици…

Илјадници случаи беа откриени во само-тестирањето на…

Учениците од денеска на тринеделен зимски распуст

Околу 260 илјади ученици во основните и…

Завршува првото полугодие, учениците од утре на…

Учениците во основните и средните училишта денеска…