Крадец бегал и се скрил во училиште…

Паника кај родители и ученици предизвикал крадец…

(Видео) ОБИД ЗА КИДНАПИРАЊЕ НА ДВЕ ДЕЦА…

Обид за киднапирање на две деца е…

Левица: МОН се обидува насилно да формира…

Министерот за образование и наука се обидува…

Дојдете утре пред училиште, ќе ви покажам…

Ученик од Основното училиште „Солина“ во Тузла…

Каменувана зграда на три српски училишта во…

Зградата во која се сместени три српски…

Пред 80 години отворено е првото македонско…

На денешен ден пред 80 години, во…

Јотова ќе отвора “бугарско” училиште во Голо…

Потпретседателката на Бугарија, Илијана Јотова денеска во Албанија во…

Можно е учебната година да започне со…

Учебната година можно е да почне со…

(Видео) Потресно сведоштво на мајка: Деца вршеле…

Мајка на првоодделенка во едно скопско училиште…

Список за отстрел пронајден во уште едно…

Во полиција било пријавено дека на 25…