(Видео) “Смрт на фашизмот, слобода на народот”:…

На 17 септември 1943 година во селото…

Заменик директор тепал директор на училиште во…

На 17.082022 во 11.15 часот било пријавено…

Училиштата ќе им помагаат на учениците при…

Како и со секоја промена што доаѓаат…

Костадинов: Разрешен директорот на училиштетво во кое…

Градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов, го разреши директорот…

(Фото) Директорка на познато скопско училиште вршела…

Во средното скопско училиште „Васил Антевски-Дрен“ се…

Животот се враќа во нормала: Едно училиште…

Во Мариопол започна со работа првото училиште…

Украина обвини: Русите гранатираа училиште – десетици…

Украина ја обвини Русија за бомбардирање на…

(Фото+видео) Украинско училиште претворено во складиште за…

Раша тудеј објави видео од училиште во…

Драма во Скопје: Наставник нападнал дете во…

На 09.03.2022 во 08:45 часот во Полициска…