Хаос во Шуто Оризари: Пациент претепа докторка…

Докторка е повредена откако била нападната на…

Допрва ќе следи хаос: Граѓаните брзаат да…

Допрва ќе следи хаос.. Поскапувањето на горивата…

Хаос во судница на судењето на „Плацеви…

Веројатно ако прашате било кој адвокат кој…