Кисинџер: САД се на работ на војна…

Поранешниот американски државен секретар Хенри Кисинџер (99)…

Говорот на Кисинџер се уште главна тема:…

Знаете ли зошто говорот на Хенри Кисинџер…

Кисинџер ги подбра Путин и Зеленски: Едниот…

Володимир Зеленски е „случаен претседател“, но со…

Украинците го прогласија Хенри Кисинџер за “непријател”

Хенри Кисинџер наполни 99 години, Украина го…