Албанскиот јазик може да биде петти официјален…

Минатата година, 2,8 отсто од луѓето постари…

Министерот за правда разговарал со државниот обвинител…

Министерот за правда, Кренар Лога, остварил разговор…

Пукање во тетовско поради судски спор во…

Вчера во 21.40 часот во СВР Тетово,…

Добро утро со Инфомакс: Благословена земја е…

Вчера се навршија 102 години од смртта…

Швајцарија го презеде претседавањето со ОБСЕ од…

Швајцарија денеска за прв пат го презеде…

Највисока плата има во Швајцарија, најниска во…

Политичарите денеска побрзаа да напишаат честитки за…

ХОРОР: Албанец од Македонија ја убил сопругата…

Државјанин од Македонија, на возраст од 42-години…

Пропаста на Кредит Свис не е пропаст…

Пропаста на Кредит Свис не е колапс…

Швајцарија одлучи да не испрати оружје во…

Претседателот на Швајцарија, Ален Берсет во интервју за НЗЗ…

И Косово го снемува: Амбасадата на Швајцарија…

Амбасадата на Швајцарија во 2022 година на…