(Видео) Јапонско чудо: Првото возило кое е…

Можете ли да замислите како би изгледало…

Силeн зeмјотрес ја пoгoди Јапонија

Земјотрес со јачина од 5,4 степени според…

Јапонија и САД воено се подготвуваат за…

Ваквиот развој на настаните веројатно ќе предизвика…