Нарко-банди, Мицкоски и Меџити – која коалиција…

Нарко-кланот не познава граници, па така своите…

Екипите на Комунална хигиена Скопје со неколку…

Екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје отстранија обемна…

Комунална хигиена-Скопје започна со поставување на 160…

Екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје во текот…

(Видео) Советниците се одговорни пред граѓаните од…

Советниците во Советот на Градот Скопје кои…

ЈП Комунална хигиена – Скопје ја заврши…

Екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје во текот…

Доцна синоќа екипи на ЈП Комунална хигиена…

Вчера вечер екипите на ЈП Комунална хигиена…

Арсовска на заеднички состанок со раководниот тим…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска…

ЈП Комунална хигиена – Скопје спроведува активности…

Екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје континуирано спроведуваат…

Во 2022 година Комунална хигиена собра 161…

Во текот на 2022 година, екипите на…

(Фото) Санирани дефекти, исчистени улици: Вработените во…

Вработените во јавните претпријатија Водовод и канализација…