Арсовска на заеднички состанок со раководниот тим…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска…

ЈП Комунална хигиена – Скопје спроведува активности…

Екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје континуирано спроведуваат…

Во 2022 година Комунална хигиена собра 161…

Во текот на 2022 година, екипите на…

(Фото) Санирани дефекти, исчистени улици: Вработените во…

Вработените во јавните претпријатија Водовод и канализација…

(Фото) Екипите на ЈП Комунална хигиена работат…

И на празници и неработни денови вработените…

(Фото галерија) Експресно исчистен центарот на градот…

По вчерашната новогодишна прослава на плоштадот "Македонија"…

ЈП Комунална хигиена – Скопје ја поддржа…

В.д. директорката Косана Николиќ Мазнева и вработените…

Мазнева: Драстично е намален долгот на ЈП…

В.д директорката на ЈП "Комунална хигиена" -…

Директорката Мазнева им подели нова зимска заштитна…

В.д. директорката на ЈП Комунална хигиена -…

(Видео) Советничката Абази се закани: “Избрканите” од…

Советничката на Алтернатива, Бујаре Абази денеска на…