Учениците и студентите со попреченост добиваат адаптиран…

Од Град Скопје соопштуваат дека е обезбеден…

ЈСП и Град Скопје склучија договор, инвалидите…

"Градот Скопје и Јавното сообраќајно претпријатие –…

ЈСП: Голем интерес кај граѓаните за вратените…

Граѓаните покажуваат голем интерес за користење на…

Вистиномер: СДСМ шири лажни вести за Град…

Билетот на ЈСП не е поскапен, туку…

Важно соопштение од ЈСП: Привремено се прekинува…

Утре, од 22 часот, нема да функционира…

ЈСП: Превозот не поскапува туку се воведува…

СДСМ има најмалку право да зборува за…

ЈСП воведува дневен билет

ЈСП „Скопје“ воведува дневен билет за возење…

Известување од ЈСП: Во следните 3 дена…

ЈСП Скопје информира дека утре, четврток (6.01.2022 год…