(Видео) Како може лидер да не ја…

Лидер е човек кој тоа што ветил…

Вечерва “Тешки муабети” со Љубомир Гајдов

Не пропуштајте ја денешната епизода на Тешки…

Познатиот аналитичар Љубомир Гајдов: Мицкоски никогаш нема…

Познатиот новинар и аналитичар Њубомир Гајдов вели…

(Видео) Новинарот Гајдов тврди: Фрчкоски е мозокот…

И ЦИА и британската и германската тајна…