Крмов: Дали власта заради бизнис врски ја…

Пратеникот од Левица - Борислав Крмов го…

Николовски вели да не губиме време на…

Секој од нас да придонесе и да…

Николовски: 70 жени земјоделки добиваат по 6000…

Денеска сведочиме на уште едно ветување кое…

Николовски: На сточарите ќе им бидат исплатени…

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо…

Николовски: Обезбедени 140 милиони денари дополнителна поддршка…

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо…

Имало свадба: Николовски објави фотографија со Бочварски…

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо…

Николовски е горд што во Македонија има…

Покрај реформата на системот на субвенции максималната…

Николовски: Во време на криза се носат…

Министерот за земјоделство, шумартво и водостопанство, Љупчо…

Николовски најави промени: Не сме задоволни од…

Земјоделците од 1 јануари 2023 година ќе…

Николовски: Двојно е зголемено производството на сончоглед

Годинава двојно е зголемено производството на сончоглед…