Пронајдено тело во Дунав, дали е на Матеј Периш?

t

Српската полиција во Дунав пронајде човечко тело. Телото е пронајдно во Стара Паланка кај градот Вршач. Се ипитува дали станува збор за природна или наслилна смрт. Истрагата ќе покаже дали станува збор за Хрватот Матеј Периш кој е исчезнат еден месец.

Неговиот татко се уште не губи надеж и верува дека синот е жив.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Балканските пристаништа се важен актер во меѓународниот…

Солунското пристаниште е едно од десетината слични…

Ќе има ли катастрофа и во Босна?…

Фактот дека Милорад Додик го користи национализмот…

Шаленберг: Имам чувство дека го губиме Балканот

Министерот за надворешни работи на Австрија, Александер…

„Европскиот мировен проект во Западен Балкан“: Без…

Во спорот со соседна Бугарија правиме се…

Европските компании го префрлаат производството од Кина…

Светските проблеми со трговијата и транспортот, предизвикани…