МОН најде рецензенти за учебниокт по Историја…

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири…

Студентите не можат да се избањаат, домот…

Директорот им ја префрла вината токму на…

Приведена наставничка од Неготино по пријава е…

Наставничка од Неготино била приведена вчера попладне,…

Наставник нападнал ученик во училиште – доби…

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Пробиштип поднесе…

Штипскиот Универзитет прими над 20 студенти преку…

Над 20 студенти од неколку европски држави…

Професори поднесоа пријава против ректорката Ангелова до…

Сомневање за злоупотреба на службената положба и…

УЧЕБНИЦИТЕ СЕ ГОТОВИ, ЗА НЕКОИ ЖАЛБЕНАТА ПОСТАПКА…

Учебниците за трето одделение се завршени и…

НАЈГОЛЕМИОТ ТРОШОК НА ДРЖАВАТА – ДСД ги…

Пред избори најважна група во општеството, по…

Студентите излегоа на протест против измените на…

Пред Владата на Република Македонија денеска на…

МОН ќе добие тужба за ненавременото доставување…

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација…