Лукашенко тврди: САД не ѝ дозволуваат на…

Претседателот на Белорусија Александар Лукашенко изјави денеска…

Лукашенко: Ако некој нè нападне ќе одговориме…

Белорускиот претседател Александар Лукашенко изјави дека во…

На Лукашенко му пукна филмот: Европските лидери…

Претседателот на Белорусија, Александар Лукашенко, изрази уверување…

Лукашенко се пофали: Банкарскиот систем ги издржа…

Претседателот на Белорусија, Александар Лукашенко изјави дека…

Лукашенко ја смирува топката: Белорусија нема да…

Белорускиот претседател, Александар Лукашенко, изјави дека блорусија…

Сега ќе победат во војната: Зеленски воведе…

Володимир Зеленски воведе санкции против сопругата на…

Лукашенко убеден: Русија ќе победи и без…

Претседателот на Белорусија Александар Лукашенко изјави дека…

Лукашенко му подари на Путин трактор за…

Претседателот на Белорусија Александар Лукашенко подготви трактор…

Лукашенко ги замрзна цените: Нема да се…

Претседателот на Белорусија Александар Лукашенко потпиша директива…

Лукашенко забрани раст на цените во Белорусија!

Претседателот на Белорусија, Александар Лукашенко забрани зголемување…