Захарова кон Бербок: Цените растат поради западните…

Германската министерка за надворешни работи Аналена Бербок…

(Видео) Доби јајца по глава: Публиката ја…

Германската министерка за надворешни работи Аналена Баербок на вчерашниот…

Бербок откри кога ќе бидат укинати санкциите…

Шефицата на германското Министерство за надворешни работи…

Бербок: Во Молдавија е “екстремно критично”

Шефицата на германската дипломатија Аналена аербок денеска…

Бербок: Ако сака во ЕУ, Србија мора…

Србија мора да ја поддржи надворешната политика…

Германската министерка за надворешни децидна: Македонија и…

Македонија и Албанија треба да ги започнат…