Албанскиот претседател: Го замолив Папата да го…

Албанскиот претседател Бајрам Бегај, кој беше во…

Првата официјална покана на новиот албански претседател…

Новиот албански претседател, Бајрам Бегај ќе го…

Разговор Бегај-Османи: Албанија ја поздравува одлуката на…

Албанскиот претседател Бајрам Бегај остварил телефонски разговор со неговата…

Македонската амбасада во Тирана му честиташе на…

Македонската амбасада во Тирана упати честитка до…

Бајрам Бегај ја презема претседателската функција на…

По интонирањето на химната, претседателката на Парламентот…