Дојче Бундесбанк: Германскиот БДП ќе се зголеми…

Дојче Бундесбанк (Буба) процени во својот јунски…

Опозицијата прашува: Дали БДП за 2021 има…

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ реагираат за пресметаниот БДП…

Кина стана помоќна од ЕУ – Се…

Се прогнозира дека до 2030 година Кина…

Албанија тоне во долгови: Минатата година со…

Јавниот долг на Албанија на крајот на…