(Видео) Христовски: Го остваруваме ветеното, се намалуваат…

Директорот на Јавно Претпријатие „Градски Паркинг“, Бојан…

(Видео) Следете во живо: Прес конференција на…

Следете ја во живо прес конференцијата на…