Санкционирани 165 возачи во Скопје, најголем дел…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

Санкционирани 254 возачи за едно деноноќие: Најголем…

Во текот на вчерашниот ден (20.9.2022) Министерството…

Тетово “лета”: Изречени 149 санкции за брзо…

Полициски службеници на СВР Тетово денеска (14…

Шумахер вода може да му носи: Возач…

Министерството за внатрешни работи информира дека во…

И после има многу сообраќајки: МВР фати…

Во текот на вчерашниот ден (27.05.2022) Министерството…

(Видео) Голем број казни за брзо возење…

Во текот на вчерашниот ден (21.02.2022) Министерството…

(Видео) Продолжува дивеењето по улиците: Најголем дел…

Во текот на вчерашниот ден (15.02.2022) Министерството…

Брзо возење, недавање предност на пешаци, возење…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

(Видео)Од вакви си патиме: Се снимал како…

Твитер профилот Две Ѕвезди објави видео на…

Брзо возење, неисправни возила, МВР имаше полни…

"Министерството за внатрешни работи во текот на…