Володин: САД, Франција и Британија прво да…

Претседателот на Државната дума на Русија, Вјачеслав…

Русија ќе забрани промена на полот: “Се…

Во текот на месец јули, Државната дума…

Володин го нарече Зеленски фашист: Треба да…

Режимот во Киев заслужува најстрога казна за…

Володин: Зеленски дојде на исто ниво со…

Претседателот на Државната дума Вјачеслав Володин изјави…

Каков имунитет? Шефот на руската Дума ги…

Претседателот на руската Државна Дума, Вјачеслав Володин…

Володин: Вашингтон и Брисел сфатија дека нема…

Претседателот на Државната дума на Русија, Вјачеслав…

Володин: ЕУ се казнува за сопствената глупост,…

Европската унија ќе загуби околу 21 милијарда…

Володин “прогласи банкрот”: Украина веќе не може…

Украина ја загуби финансиската независност и не…

Володин: Процесот на дедоларизација започна во цел…

Процесот на дедоларизација започна во целиот свет…

Претседателот на руската Дума: “Војна до последниот…

По јавните желби за продолжување на непријателствата…