За 6 часа во Штип казнети над…

На 07/08.01.2023, во периодот од 22.00 до…

Не им иде паметот: МВР санкционираше 130…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

Одрон на регионалниот пат Штип-Неготино

Одрон на регионалниот пат Штип-Неготино, на планината…

Вчера казнети 147 возачи за брзо возење

Министерството за внатрешни работи информира дека во…

МВР санкционираше 238 возачи на територијата на…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

252 санкционирани возачи во Скопје за едно…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

Брзо возење, користење телефон и возачи без…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

Важно известување за возачите: На овие делници…

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено…

Повторно голем број санкционирани возачи за едно…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

Казнети 137 возачи за сообраќајни прекршоци во…

Министерството за внатрешни работи во текот на…