Песков потврди: Поранешниот германски канцелар е во…

Портпаролот на рускиот претседател Владимир Путин, Дмитриј…

Поранешниот германски канцелар не се откажува од…

Поранешниот германски канцелар Герхард Шредер изјави дека…

Германија санкционираше поранешен канцелар поради блискост со…

Јавно финансираната канцеларија на Герхард Шредер ќе биде затворена,…