Дизелот поефтинува за 2,5 денари, од полноќ…

Регулаторната комисија донесе одлука со која се…

Поскапуваат бензините од полноќ

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги…

Добра вест: Поевтинува дизелот

Регулаторната комисија за енергетика, донесе одлука за…

Се зголемуваат цените на горивата во Македонија

Се зголемуваат цените на нафтените деривати, соопштија…

РКЕ утре ќе одлучува за нови цени…

Регулаторната комисија за енергетика утре ќе одлучува…

Добра вест: Поевтинува дизелот, ова се новите…

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги…

РКЕ одлучи: Нови цени на горивата од…

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги…

Дизелот сè уште над стотка: Ова се…

Согласно движењата на референтните цени на нафтените…

РКЕ одлучи: Ова се новите цени на…

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги…

Голем удар по џебот на народот: Ново…

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги…