(Фото) Воспитувачка во градинка во Аеродром на…

После 4 месеци од завршната приредба на…

Се огласија од МТСП: Вонреден инспекциски надзор…

Министерството за труд и социјална политика во…

Левица: Во градинка во Штип им се…

Штипската градинка „Вера Циривири - Трена“ освен…

Левица објави скандал: Градинката “Срничка” во Аеродром…

Партиските кадри и реализирањето на антимакедонската агенда…

Аросвска на еко-акција и едукација на учениците…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска…

Каде оди светот?! Во Берлин се отвара…

Советувалиштето за хомосексуалци во Берлин тргна по…

Психопати насекаде: Жена претепала седуммесечно бебе во…

Седуммесечно девојче се бори за живот откако…

За влакно избегната трагедија: Бебе падна од…

Бебе родено во 2021 година, во придружба…

Ќе има казни: Доцни платата во градинките,…

Вработените во градинките се уште немаат земено…

Денеска ќе се утврдуваат платите на вработените…

Во Министерството за труд и социјална политика…