За влакно избегната трагедија: Бебе падна од…

Бебе родено во 2021 година, во придружба…

Ќе има казни: Доцни платата во градинките,…

Вработените во градинките се уште немаат земено…

Денеска ќе се утврдуваат платите на вработените…

Во Министерството за труд и социјална политика…

Директорка на штипска градинка исплатила помали плати…

Десетина вработени во детската градинка „Вера Циривири-Трена“…

МТСП ги смирува родителите: Градинките ќе продолжат…

Министерството за труд и социјална политика ја…

Ѓорѓиевски: После две децении обезбедено е комбе…

После две децении, обезбедено е ново комбе…

Шахпаска: Децата од Кавадарци добиваат нова, современа…

Министерката за труд и социјална политика, Јагода…