Град Скопје утре ќе распише јавен повик…

Утре ќе биде распишан нов повик за…

(Видео) Арсовска: Целосно завршена изградбата на улицата…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, на…

(Видео) Советниците се одговорни пред граѓаните од…

Советниците во Советот на Градот Скопје кои…

(Видео) Ленин Јовановски ги манипулирал и ги…

Градот Скопје нема никаков долг кон приватните…

(Видео) Приватните превозници ѝ се заблагодарија на…

Приватните превозници денеска на прес-конференција истакнаа дека…

(Видео) Бизнисот поважен од животот на луѓето?…

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на…

Реџеп Исмаил: ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ здружено ги…

Советникот од советничката група на Левица во…

Трајановски: Тепачки клуб со тројца членови узурпирал…

Не е точно дека ги застапувате интересите…

Витина објави скандал: Приватни лица узурпираат училишен…

Советничката во Советот на Град Скопје, Ирена…

Градот Скопје нема да спроведе незаконски одлуки,…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, укажа…