Бугарската армија го презема обезбедувањето на државната…

Делови од Министерството за одбрана на Бугарија…

За влез во државата се чека околу…

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено,…

Страв лозје чува: Полска постави 140 километарска…

Поставувањето на 140 километри ограда долж границата…

(Видео) Влада: Олеснет влез за Украинците во…

На денешната владина седница донесена е одлука…

(Видео) Полјаците со сопствени возила им помагаат…

Полска ќе прифати илјадници Украинци „Ќе го…

(Видео) Голема полициска акција по наредба на…

Во текот на ноќта по насоки на…

Македонец фатен со 17 000 евра на…

На граничниот премин Морина, на албанско-косовската граница…

Пукaњe на границата меѓу Таџикистан и Киргистан…

Граничарите на Киргистан и Таџикистан разменија оган…

Полска гради ограда на границата со Белорусија…

Полската гранична служба потпиша договори со изведувачи…

Успеал да им се протне на стотици…

Неидентификувано лице влегло во Северна Кореја од…