Ново задолжување од 99 милиони евра –…

Македонија повторно се задолжува, а најновиот заем…

Левица: 394 милиони евра нови задолжувања во…

Само за два месеца Владата нè задолжи…

Македонија се задолжи со нови 93,8 милиони…

Светска банка ќе обезбеди заем во вредност…

Левица: Македонија е во должничко ропство, нов…

Македонија е во должничко ропство, нов долг…

Како беше тоа, “должничко ропство”? До 2050…

До 2050 година ќе достасаат за плаќање…

Ќе враќаат деца и внуци: За два…

За два месеци владата нè задолжи 938…

Честито ново задолжување од 600 милиони евра:…

Аукцијата за издавање на деветтата еврообврзница што…

Не било бурето без дно: САД ќе…

Американскиот министер за финансии Џенет Јелен го…

Собранието аминуваше: Се задолжуваме за над 500…

Собранието попладнево ги донесе законите за задолжување…

Се “заглавуваме” за нови 250 милиони евра:…

Владата донесе одлука за издавање на хартии…