Захарова: ЕУ покажа разбирање, Македонија мора да…

Имплементацијата на билатералниот договор меѓу Софија и…

Захарова: Смртната казна е јасен пример за…

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи…

Захарова: Се подготвува уште една провокација на…

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи,…

Захарова вели: Преговори со Украина во моментов…

Москва е благодарна на Турција за нејзиниот…

Захарова: Западот е виновен за глобалната закана…

Русија ги отфрли обвинувањата дека нејзината инвазија…

Захарова: Ќе ги протераме западните новинари доколку…

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи,…

Захарова: Ова е сеопшта хистерија, западот не…

Портпаролката на руското Министерство за надворешни работи,…