Не успеа интерпелацијата за Џафери

Вечерва во Собранието не беше изгласана интерпелација…

Интерпелацијата на Џафери во четврток

Седницата за интерпелацијата на претседателот на Собранието Талат…

Џафери лично ќе претседава со седницата за…

Кој ќе претседава со седницата за разрешување на…

Џафери ја доби интерпелацијата, ќе закаже седница…

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат…

БЕСА: Ќе поддржиме интерпелација за Џафери –…

Движењето Беса ќе ја поддржи интерпелацијата  за претседателот на Собранието, Талат…

Да видиме дали ќе одговара за пцовките:…

Интерпелацијата за спикерот Џафери од денеска влегува…