Поради превртен камиот во прекин патниот правец…

Поради превртено возило, денеска од 16:00 часот…

Битoлчaнeц co кaмиoн yдрил вo kyќа и…

На битолската улица „Љубојно“ вчера во претпладневните…

(Фото+видео) Се пpeврте камион на автопатот Тетово-Скопје

На автопатот Тетово – Скопје попладнево се…