(Фото) Ковачевски приреди прием по повод завршувањето…

Претседателот на Владата на Република Македонија Димитар…

Владата молчи за критиките на амбасадорката Брнз

Владата ја поздрави изјавата на американската амбасадорка…

Брнз: Судството мора да биде целосно независно…

Мислам кога станува збор за борбата против…

Брнз со зборовите на Бајден: Корупцијата е…

Агенцијата на САД за меѓународен развој (УСАИД)…

(Фото) Илинденски честитки од амбасадата на САД:…

Од американската амбасада во Македонија на Фјебук…

Брнз за МИА: Предлогот го штити интересот…

Секогаш сме истакнувале дека билатералните прашања треба…

Котлар ѝ врати на Брнз: Нашата земја…

Универзитетската професорка Наташа Котлар, на Фејсбук ѝ…

(Видео) Како на филм: “Тигрите” ја спасуваа…

Денеска, (16.05.2022), во Полициски центар „Ѓорче Петров”,…

Брнз: Македонија што поскоро да стане членка…

Амбасадорката Кејт Мари Брнз кажа дека стратешкото…

САД инвестира огромни средства во борба со…

Неказнивоста ја прави корупцијата начин на живот.…