Д-р. Петличковски останува претседател на Комисијата за…

Министерството за здравство информира дека д-р Александар…

Петличковски: Препорачано е прогласување на епидемија на…

Претседателот на Комисијата за заразни болести д-р…

Комисијата за заразни болести смирува: Нема онлајн…

Од Комисијата за заразни болести велат дека…

Можно е воведување на нови мерки: Утре…

Комисијата за заразни болести утре точно напладне…

Дишете слободно: Засега нема нови рестриктивни мерки…

Комисијата за Заразни болести не препорача нови…

Состанок на Комисијата за заразни болести денеска:…

За 45 проценти е зголемен бројот на…

Ќе се заострат ли рестриктивните мерки? Комисијата…

Комисијата за заразни болести в петок ќе…

Маските сепак нема да паднат утре? Кризниот…

И покрај најавите и очекувањата, се уште…

Конечно – Сите го чекавме ова: Комисијата…

Комисијата за заразни болести по денешниот редовен…

Сали објави: Утре ќе се знае дали…

Чекаме да биде закажан состанок на Генералниот…