Oваа пролет се очекува крајот на корона…

Дали на пандемијата со коронавирусот навистина и…

(Видео) Даниловски бара кpaј за ceртификатите и…

Можно е да регистрираме и две и…

Рускиот претседател на Академијата на науки: Пандемиjaта…

Пандемијата на корона вирусот ќе се превтори…

СЗО: Можно е пандемијата да заврши во…

Генералниот секретар на Светска здравствена организација, Тедрос…