(Видео) Ангелов: Во гасење на пожарот кај…

Во видео изјава за медиумите, директорот на…

(Видео) Најнови информации за пожарите во Македонија:…

Директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов преку Фејсбук…

(Фото+видео) Три големи пожари утрово, најголемиот кај…

Рано утрово, директорот на ЦУК Стојанче Ангелов…

Заради неексплодирана муниција пожарот кај Криволак не…

Непристапноста на теренот и можната опасност да…

Српски медиуми за вежбите на Криволак: НАТО…

Голема воена вежба во која учествуваат околу…

Петровска: “Криволак” е единствен, уникатен капацитет од…

Министерката за одбрана Славјанка Петровска заедно со…

Викендов на “Криволак” ќе започне најголемата воена…

На армискиот полигон „Криволак“ денеска ќе биде…

АРМ и НАТО вежбаат на Криволак

Армијата на Република Македонија со учество во…