САД нема да дозволат Украина да претрпи…

САД нема да ја изневерат Украина. САД…

Шефот на Пентагон повторно заврши во болница

Американскиот секретар за одбрана Лојд Остин, кој…

Пентагон: Лојд Остин сѐ уште е во…

Американскиот министер за одбрана Лојд Остин сѐ уште е…

„Ќе ги испратиме вашите синови да се…

Познатиот американски новинар Такер Карлсон на социјалната…

Медведев: Американскиот секретар за одбрана откри „воена…

Лојд Остин призна дека вистинската цел на…

Шефот на Пентагон го предупреди Израел за…

Израелската армија ќе победи во урбаната војна…

Лојд Остин: Израел мора да ги заштити…

Главниот сојузник на Израел, САД, повика на…

Pуски експерти: Оcтин ѝ донесе “пилула за…

Руските експерти и официјални лица ја толкуваат…

Остин: САД може истовремено да ги поддржува…

Американскиот секретар за одбрана Лојд Остин во…

Остин откри: Еве кога Украина ќе влезе…

Американскиот секретар за одбрана, Лојд Остин, денеска изјави дека…