Граѓаните не плаќаат и никогаш не плаќале…

Не, не плаќаат и никогаш не плаќале,…

Бислимовски: Ако користиме гас за парното нема…

Директорот на Регулаторната комисија за енергетика ,…

Бислимовски: Јас сум против да кажуваме дека…

Се што ни стои на располагање како…

Бислимовски: ДДВ-то ќе ги зголеми сметките и…

И без да се зголеми цената на…

Ако продолжи ваквиот тренд на цените парното…

Марко Бислимовски во гостување во емисијата "Топ…

Бислимовски смирува: Нема потреба од гужви, никој…

Никој нема да биде исклучен и нема…

Научете се на поладно – Бислимовски: Да…

Во саботата почна грејната сезона. Доколку температурата…

Преземавме сет на мерки за да се…

„Презедовме и ќе допреземеме одреден сет на…

Бислимовски: Нема да се менува цената на…

Првиот човек на Регулаторната комисија за енергетика,…

Според Бислимовски интерконекторот меѓу Македонија и Грција…

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги…